Utbildning: Kom med ditt patientfall

En problemlösningsdag tillsammans med Handicare

Handicare med SystemRoMedics lyft och förflyttningssortiment har idag ett brett sortiment av enkla och säkra lösningar inom lyft och förflyttningar.

Vi på Handicare får ofta frågor på lösningar kring komplexa förflyttningssituationer. Ni har säkert hamnat i situationer då ni undrar om det finns en ännu bättre lösning på ert problem. Ni därför välkomna att ta med dig ditt patientfall och lösa det tillsammans med oss.

Syftet med dagen är att vi tillsammans ska utbyta kunskaper, erfarenheter som leder till att vi kan hittar lösningar inom lyft och förflyttning.

Vi vill att du skickar in ditt patientfall i samband med din anmälan, vi väljer ut sedan ut minst fem patientfall som vi tillsammans löser under dagen.

Kursinnehåll och anmälan

  • Hur kan vi tänka när vi ska lösa ett patientfall
  • Kunskapsöverföring – Hur kan vi sprida kunskapen till personalen?
  • Problemlösning patientfall

Målgrupp: Arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeut, konsulenter. Begränsat deltagarantal är 10 deltagare/tillfälle.

Datum:

  • Inga planerade utbildningar för tillfället. Hör av er vid intresseanmälan!

Handicares utbildningslokal: Torshamnsgatan 35, plan 6,164 40 Kista.

Anmälan sker per e-post till: Sanni Öjbro

Glöm inte att skicka in ditt patientfall minst en vecka innan kursen.

För frågor eller mer information om kurstillfället, kontakta Martin Öhrn eller tfn.08-557 62 337 alternativt Helena Lund eller tfn.08-557 62 327

Kostnadsfritt, fika ingår

Fler intressanta utbildningar med Handicares experter hittar du här!

Tyckte du att den här artikeln var intressant? Stöd vårt arbete med Handicarebloggen genom att dela artikeln med ditt nätverk på LinkedIn!Karin Brännström

Karin är leg. arbetsterapeut och jobbar som innesäljare/säljsupport.
Hennes uppgifter är bland annat att svara på produktfrågor samt att vara en rörlig resurs för säljarna genom att hjälpa till med bl a visningar, utprovningar och utbildningar.