Utbildning: Nu kommer vi till er med förflyttningskunskap!

Handicare med SystemRoMedics lyft och förflyttningssortiment har idag ett brett sortiment av enkla och säkra lösningar inom lyft och förflyttningar.

För vårdpersonal uppstår dagligen förflyttningssituationer som ofta är vårdkrävande och belastande. För att förbättra arbetsmiljön hos personalen bör en rad åtgärder göras som tex att höja kunskapen hos personalen. Vi kommer därför ut till er och visar nödvändig kunskap för er vårdpersonal, tex hur man arbetar med patientförflyttningar i och kring säng.

Upplägg

Ett förslag på ett upplägg är att vi finns på plats under en halvdag med 2-4 pass på ca en timme vardera så att så många som möjligt från personalen har möjlighet att delta.

  • Basal ergonomi
  • Praktisk genomgång av olika förflyttningssituationer.
  • Hjälpmedelskunskap

Deltagare: Främst vårdpersonal men även rehab och MAR, Chef är välkomna.

Lokal: I er lokal med säng och rullstol.

Hör av er om ni vill veta mer!

Kontakta: Martin Öhrn eller tfn.08-557 62 337 alternativt Helena Lund eller tfn.08-557 62 327

 

Fler intressanta utbildningar med Handicares experter hittar du här!

Tyckte du att den här artikeln var intressant? Stöd vårt arbete med Handicarebloggen genom att dela artikeln med ditt nätverk på LinkedIn!Karin Brännström

Karin är leg. arbetsterapeut och jobbar som innesäljare/säljsupport.
Hennes uppgifter är bland annat att svara på produktfrågor samt att vara en rörlig resurs för säljarna genom att hjälpa till med bl a visningar, utprovningar och utbildningar.